preskoči na sadržaj

Osnovna škola Eugena Kvaternika Rakovica

Login

VOZNI RED

KADA ZVONO ZVONI

UDŽBENICI

Klikom na sliku iznad otvarit će se video "Što činiti u slučaju potresa?". Pogledajte!

Klikom na sliku iznad otvarit će se video "Što činiti u slučaju požara?". Pogledajte!

Vremenik provjera

Kalendar
« Travanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

KALENDAR RADA

 

Klikni OVDJE ukoliko želite vidjeti video.

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 18. 11. 2013.

Ukupno: 127796
Ovaj mjesec: 1
Ovaj tjedan: 105
Danas: 1
7. razred
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Zadatak u timu
Autor: Valentina Blašković, 26. 2. 2020.

Projektni zadak

 

  • Ovaj zadatak ćeš raditi u timu. Najvažnije je sve dobro isplanirati i dobro se organizirati. Sa svojim se prijateljima dogovori tko će pripadati kojem timu. Zatim podijelite uloge unutar tima. Odredite tko će biti voditelj tima, tko će istražiti novi alat a tko je zadužen za traženje informacija i sadržaja na internetu i za osmišljavanje teksta.
  • Voditelj tima mora biti odgovoran i dobar organizator te mora znati uskladiti sve svoje obaveze. Tako će znati dobro voditi i svoj tim. Kaže se da su za uspjeh tima svi zaslužni, a za neuspjeh je odgovoran voditelj tima.
  • Prije svega saznaj sve o alatu ThingLink, digitalnom alatu namijenjenom za dodavanje multimedijskih i interaktivnih sadržaja na slike ili video sadržaje. Više o alatu potraži na web stranici e- Laboratorij. Prouči i videoupute koje su stavljene na navedenoj stranici. Nakon što se registrirate na stranici ThnigLinka proučite samo sučelje alata i njegove mogućosti.
  • Zatim istražite temu vašeg rada, a to je Povijest filma. Istražite sve o počecima filma koji sežu u daleku prošlost i njegov utjecaj na umjetnost, tehnologiju i politiku.
  • Izradit ćete interaktivnu fotografiju koja će sadržavati tekst, fotografije, zvukove i video na temu Povijesti filma. Fotografija mora sadržavati najmanje 10 različitih sadržaja.
  • Kao tim, podijelite li se pravilno i uz vodstvo voditelja tima vrlo brzo i uspješno izvršit ćete ovaj zadatak.
  • Nakon što izvršite zadatak, svoj uradak prezentirat ćete ostalim timovima. Uz pomoć učiteljice informatike dogovorit ćete što ćete vrednovati na radovima ostalih timova. Prilikom izlaganja svakog rada kao tim vrednovat ćete uspješnost obavljenog zadataka. Kada svi timove prezentiraju svoje radove učiteljica će na temelju vrednovanja proglasiti najuspješniji tim i rad.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju